10 окт, 17:00
События

Буряк уволил перед Покровской ярмаркой главу департамента, ответственного за ее организацию

71824_271169959679757_1453121881_nЧиновник решил написать спустя неделю после увольнения.

За несколько дней до проведения Покровской ярмарки  - 3 октября, мэр Запорожья Владимир Буряк распорядился уволить главу департамента предоставления админуслуг и развития предпринимательства Владимира Жукова.

Со слов чиновника, его уволили по соглашению сторон:

"Спочатку не хотів нічого писати, але чому б і ні. За 2 роки і 5 місяці мені за свою роботу на посаді директора департаменту не стидно: створено 5 нових філій ЦНАП, кількість адмінпослуг зросла з 74 до 138, кількість відвідувачів на рік збільшилась з 24 тисяч до більше 60 тисяч, створені сайти ЦНАП і департаменту, була плідна робота з проектом ПРОМІС та GIZ, підготовлена і прийнята програма підтримки і розвитку МСП, отримані гранди.

Звісно все зазначене це не тільки мій особистий результат, а і результат роботи колективу департаменту, депутатів, підприємців і громадських організацій. За що я їм щиро вдячний. Чи були помилки? Звісно були. Чи була критика? Звісно була, хоч і не завжди конструктивна. Таке життя і так буває".

Жукова уволили после пресс-конференции, посвященной Покровской ярмарке. На ней чиновник рассказывал о кулинарном рекорде, который планируется установить. По задумке департамента Жукова должны были приготовить их хлеба и мяса съедобную карту Запорожья.

Мэр идею раскритиковал и заявил, что не "даст съесть Запорожье". В итоге решили сделать большую мясную запеканку, установив тем самым новый рекорд.