21 июл, 11:50
События

Олег Ляшко прогнозирует Запорожью "ватника" во власти

images (1)Политик, народный депутат Украины Олег Ляшко не исключает того, что в скором времени в Запорожье к власти придут ватники. Об этом он сообщил на своей странице в соцсетях. Поэтому Ляшко придумал нововведение, которое позволит избежать развития подобного сценария.

Отметим, в народе ватниками называют людей, которые не склонны слушать чужое мнение и являются приверженцами пророссийских взглядов.

- "Чи може ватнік здобути шматочок влади в Україні легально?

Запросто! На виборах у тих областях, де вдалося уникнути всплеску сепаратизму - Харківщина, Дніпропетровщина, Запорожжя, Херсонщина, Одещина, Миколаївщина.

Адже, коли стало зрозумілим, що в цих областях донецько-луганський сценарій не вдасться, ватніки затихли, ніби вони ні при чому. А дехто взагалі - перефарбувалися і видають себе за прихильників єдиної України.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Олег Ляшко нанял телохранителей из Запорожья

Але цьогоріч на нас, вочевидь, чекають парламентські вибори. А у наступному році - місцеві вибори. Колоради на них намагатимуться взяти якнайбільше місць у радах різних рівнів. Це не менша загроза для України, ніж той кошмар, що відбувається на Сході Україні зараз. Адже Крим був окупований так швидко в значній мірі і завдяки тому, що Верховна Рада АРК підтримала загарбників. Тому я зареєстрував і намагатимусь переконати парламент проголосувати за законопроект про десепаратизацію. Тих, хто брав участь у сепаратистських акціях, я пропоную на 10 років позбавити права обиратися до рад усіх рівнів, працювати в органах державної влади та місцевого самоврядування, а також у правоохоронних органах" - написал Ляшко.