27 янв, 12:29
Запорожье

Запорожцы вспоминают известного музыканта, умершего от рака

893831-300x225

Сегодня ровно год, как из жизни ушел известный запорожский музыкант и фронтмен группы "Хорта" - Андрей Лобода.

Артист не смог побороть рак.

Запорожцы, не сговариваясь, организовали настоящий флешмоб в память об артисте. Они делятся воспоминаниями и выставляют на своих страницах в соцсети фото.

"Год назад не стало Андрея Лободы. Физически не стало. Но благодаря Диане, благодаря друзьям Андрея, он живет с нами. Ведь человек жив, пока жива память о нем", - пишет журналистка Александра Савченко.

"Рівно рік назад не стало мого найкращого друга, одного з найближчих мені людей - Андрія Лободи.

Хоча ні, "не стало" - не той вираз, просто тепер, я не можу його побачити, почути й доторкнутися. Хоча й це не зовсім правда: я зустрічаюсь з ним доволі часто у снах, чую його голос, коли приймаю важливі рішення, відчуваю такі знайомі дотики кожного разу, коли беру в руки гітару.
Андрій зовсім не помер, він перетворився на когось безкінечного і вічного. З крилами.
Я знаю, що він би не хотів, аби ми сумували, але був би щасливий, якби ми запали свічки та згадали його сміх, пісні, пригоди. І продовжили б робити світ трошки кращим далі. Мій ніжний, добрий, вартий тисяч життів, аби зустрітися раз. Бачиш, я не здамся і буду йти вперед. Бо ти цього вартий. Навіки, Твоя" - написала трогательное сообщение девушка музыканта Диана Месс. Снимок экрана 2016-01-27 в 12.20.54
Снимок экрана 2016-01-27 в 12.18.12 Снимок экрана 2016-01-27 в 12.16.55