22 июл, 13:02
Политика

Запорожский нардеп объявил войну областному прокурору

Снимок экрана 2016-07-22 в 13.02.03Нардеп от Запорожья Игорь Артюшенко (БПП "Солидарность") заявил, что сделает все возможное для того, чтобы  областной прокурор Александр Шацкий ушел в отставку.

Об этом политик написал на своей странице в Facebook.

По мнению нардепа, прокуратура области "слила" ряд важных дел, не наказав виновных за разгон Майдана в январе 2014, коррупционеров, действующих при бывшем мэре Александре Сине, а также преступления людей Евгения Анисимова.

"Так, мене це задовбало. Прокурор Шацький каже, що наша область стала кублом криміналітету. Нажаль, це факт. У нас стріляють з гранатометів. У нас підпалюють автівки. У нас б’ють журналістів. У нас катастрофічно росте злочинність.
І за цей “бєспрєдєл” не покарано жодної людини, яка має хоч якісь гроші та вплив! Бо облпрокуратура тільки і робила, що закривала відкриті кримінальні справи замість того, щоб закривати злочинців. І хто ж у цьому винен? На думку Шацького – всі, окрім нього! Винні нардепи, винні губернатори, винні реформатори з Грузії, всі винні – тільки, бл@ть, прокурор області не винний!!! Людина, яка зобов’язана карати винних та захищати закон та порядок, не вважає себе відповідальним за страшний розгул криміналу в Запоріжжі!..
Отже, я офіційно проголошую війну прокурору Шацькому. Точніше, не війну, а продовжую антитерористичну операцію )
Бо Шацький, своєю діяльністю в одних випадках і злочинною бездіяльністю в інших, робить все для того, щоб Запоріжжя затопив терор і нікого не було покарано. Я зроблю все, щоб Шацький у найкоротший термін пішов у відставку. Я зроблю все, щоб він поніс відповідальність за все, що він накоїв. Я зроблю все, щоб його місце зайняла нормальна людина, яка може відрізнити чорне від білого. Обіцяю, що якщо Шацького не знімуть у найкоротший термін, я особисто піду на зустріч до Генерального прокурора та Президента України.
Це більше не може продовжуватись. Не може. Доситть".