22 авг, 11:10
Хорошие новости

В центре Запорожья с песнями и мастер-классами откроют книжный магазин известной сети

map2488-5В Запорожье открывает свой фирменный магазин сети "Є".

Официальное открытие запланировано на следующую субботу, 26 августа. В связи с этим организаторы обещают насыщенную программу:

13:00 – Майстер-клас для дітей від 8 до 12 років – «Мрія Є»

Створення книжки для запису своїх мрій. Діти зможуть познайомитися з акварельною технікою «a laPrima», відомою також як живопис мокрим по мокрому. Творитиме разом з дітками викладачка Вальдорфської школи Лія Матвієнко.

14:00 – Майстер-клас для дітей від 5 до 7 років зі створення листівки  – «Подорож до зірок Є» від програмної директорки «Запорізької книжкової толоки» Олени Заставної. Це не проста листівка, а листівка з історією про політ до зірок. А історії пані Олена розповідає дуже цікаві.

15:00 – Дитячі читання Казка «Є» для дітей від 0 до 100 років.

Як добре помайстрували, то можна й казочку послухати! Свої веселі й повчальні козацькі  казки читатиме письменник, актор, режисер Олександр Виженко, відомий дітям як Санько Сито.

16:30 – Урочисте відкриття (трохи побалакаємо, познайомимось)

17:00 – Поетичні читання «Передчуття Є».

Ми з вами стоїмо на порозі чогось нового і грандіозного. І кожен передчуває щось своє.  Що може найкраще передати це відчуття?

Правильно! Поезія. І разом із нами передчуватимуть:

Олена Ольшанська – поетеса, бібліотекарка Запорізької обласній бібліотеки для юнацтва, організаторка проекту «Літературна штольня» і координаторка Безкоштовних курсів української мови.

Олесь Барліг – поетпрозаїкдраматурггромадський діяч. Голова запорізького літературного клубу «99».

Ірина Сажинська – поетеса, лауреатка численних літературних конкурсів.

18:30 – Музичний перфоманс від відомих музикантів нашого міста Музика «Є».

Для вас заспівають своїх авторських пісень митець і музикант, «сучасний український Висоцький» Тарас Василенко і рок-музикант, лідер гурту «Декаданс», письменник Валентин Терлецький.

Где: проспект Соборный 137 (остановка "Площадь Фестивальная).

Для справки: сеть книжных магазинов «Є» предлагает самый широкий выбор украинской литературы, что отличает ее от остальных конкурентов на рынке. Фирменные магазины сегодня есть в самых крупных городах Украины и теперь еще и в Запорожье.

Читайте также: В Запорожье определили пятерку самых сильных школ по результатам ВНО-2017