10 авг, 16:32
Полезное

Відпочиник в Трускавці - поєднайте відпочинок з корисним

Це місто вважається одним з найпопулярніших бальнеологічних українських курортів. У Трускавці дуже красива природа, є багато парків і скверів. Звідти відкривається чудовий вид на гори.

Місто розташоване біля схилів, які покриті красивими лісами. Поруч ви зможете побачити багато мінеральних джерел. Трускавець славиться своїми природними багатствами. Тут можна не тільки позасмагати на сонці, а й подихати дійсно свіжим гірським повітрям.



У місті добре розвинена інфраструктура, туди приїжджає безліч туристів з усього світу. Тим, хто буде на курорті, обов'язково варто спробувати місцеві мінеральні води. Саме через них курорт став бальнеологічним. Їх цілющі властивості щорічно спонукають людей приїжджати до Трускавця, щоб поліпшити свій стан здоров'я.

Поєднуйте відпочинок з лікуванням

Завдяки санаторно-профілактичній базі процес лікування виходить дуже ефективним. Приїхавши в Трускавець, Ви можете не тільки пройти різні оздоровчі процедури, а й побувати на екскурсіях, а також спробувати місцеву кухню. Це чудова можливість провести час з користю і задоволенням, насолоджуючись природою далеко від пильного міста.

Готелі надають затишне й комфортне житло. Зазвичай закладу розташовуються в озеленених зонах, де багато дерев і красива природа. Вони нададуть вам все, що потрібно для того, щоб добре відпочити і оздоровитися.

Які основні визначні пам'ятки є в місті?

Щоб не нудьгувати в Трускавці, варто сходити на місцевий дерев'яний ринок. Там ви зможете знайти цікаві сувеніри, наприклад, ті, які зроблені з ялівцю. Це може бути вишукана картина, оригінальний брелок або незвичайна статуетка.

Також відпочиваючим радять відвідати центральний парк. Залиште свої речі в готелі і спочатку відправляєтеся саме туди. Всі туристи в захваті від цього місця. У парку можна буде прогулятися алеями, щоб розслабитися і подивитися на місцеві цікаві рослини і красиві скульптури.

Побувайте біля джерела з мінеральною водою «Нафтуся», за рахунок якого свого часу і прославився курорт. Нафтуся допомагає вилікувати різні захворювання, але приймати воду варто згідно з вказівками лікарів.

Можна побувати в форпості Київської Русі. Так називається місце, де зберігаються залишки давньої фортеці Тустань. Багатьох також зацікавить музей під відкритим небом. Деякі вважають за краще провести вільний час у води - біля природного водоймища, поруч з яким є багато красивих насаджень.

Недалеко від Трускавця в місті Хуст розташований старий замок. Він височить на великій горі, куди досить складно забратися. Якщо дивитися на спорудження знизу, то ви отримаєте естетичну насолоду: видовище просто захоплює.

Де зупинитися?

Є дуже багато варіантів того, де ж зупинитися в Трускавці: починаючи від санаторію, готелю, профілакторію і закінчуючи елітним готелем і віллою. У багатьох закладах ви зможете харчуватися тричі на день, дотримуючись спеціальну дієту.

У деяких готелях можна скористатися додатковими послугами. Наприклад, відразу на місці пройти лікування в спеціальних кабінетах. Вам запропонують процедури з використанням солі і мінеральної води. Може, комусь захочеться влаштувати «день краси» і піти в салон або в кабінет до косметолога. Любителям спорту сподобається можливість відвідати тренажерний зал.

При бажанні ви можете орендувати приватне житло, а бувати в санаторії - вже тільки для того, щоб лікуватися і проходити різні процедури. Зазвичай після оздоровчих сеансів багато гуляють по місту і вивчають околиці. У Трускавці не дуже багато своїх пам'яток, але можна легко замовити екскурсію до цікавих місць в окрузі.

Трускавець - це відмінний вибір для тих, хто хоче поліпшити своє самопочуття і оздоровитися. Ви зможете чудово відпочити і насолодитися дивовижними пейзажами, змінивши обстановку. Це чудове рішення для людей, яким хочеться дізнатися що-небудь нове і переконатися в тому, наскільки красивий карпатський край. Місто, напевно, здивує вас своєю гостинністю і мальовничою природою.