27 авг, 19:02
Полезное

Шини Bridgestone – інноваційна якість за доступними цінами

99646f8s-960Японський холдінг Bridgestone, заснований у далекому 1931 році, сьогодні є світовим лідером у виробництві шин для автомобілів.

Завоювати лідерські позиції бренду дозволило впровадження такої унікальної технології як UNI-T. Вона дозволяє розподіляти навантаження на шину равномірно у випадку з грузовими авто та оптимізувати опір коченню для легкових. При цьому ціна повністю відповідає високій якості.

На своїх успіхах спеціалісти компанії не зупиняються і створюють все нові, більш вдосконалені шини, широкий вибір яких пропонує мережа магазинів “Шипшина» https://shyp-shyna.com.ua/ru/catalogs/tyres/filter/brand-bridgestone/ – лідер у своєму сегменті.

Постійні експерименти стосуються не тільки склада резини, але й візерунків протектора.

Перед тим, як випустити продукцію на ринок, шини тестуються на спеціальному оснащенні аби попередити навіть незначні похибки.

Літня лінійка

Літня резина «Бриджстоун» ділиться на декілька видів, кожен з яких має свої унікальні особливості. Наприклад, шосейні колеса забезпечують плавний хід авто і повну безшумність при русі. У порівнянні зі спортивними моделями так покришка має більш довгий гальмівний шлях. Шини для спортивної їзди має ідеальне зчеплення з дорожнім покритям, проте абсолютно не підійте для їзди по бездоріжжю, сигналізуючи про це стороннімі непріємними звуками. Безпека взимку Особливу увагу спеціалісти відомого японського бренду с багатою історією приділяють саме зимнім шинам, адаптуючи свою продукцію під наш ринок. З сюрпризами погоди українські автомобілісти нерідко вимушені ризикувати виїждаючи на слизьку трасу, а в добових зведеннях рятувальників тільки встигаєшь читати про авто, які евакуювали з кюветів чи заметів. Зимні шини Bridgestone можуть похизуватися інноваційним складом резини, що дозволяє водію маневрувати на дорогах різної якості, навіть якщо на деяких відрізках зустрічається крига. Навіть при сильних морозах шини цієї марки не втрачають своєї еластичності. Крім того, незважаючи на серію всі шини зимової серії доповнені збільшеною кількістю поперечних канавок та мають блоки стрілоподібної форми.

Все й одразу

Проте багато водіїв не мають можливості купити одразу два комплекта шин, тож хочуть заплатити один раз. На сайті “Шипшина” для таких випадків існують межсезонні шини. У спеціальному полі для пошуку можна ввести рік авто, марку, модифікацію та бажану сезонність і ідеальні шини знайдені. Під кожною моделлю є детальный технічний опис, який допоможе зробити правильний вибір якщо залишилися сумніви.