05 июл, 16:41
Запорожье

Кандидат в нардепы Александр Притула организовал казацкий летний лагерь для сотен детей со всей Украины (Видео)

Screen Shot 2019-07-05 at 4.15.40 PMКандидат в народные депутаты Украины по 76-му избирательному округу от Аграрной партии, президент Всеукраинской федерации «Спас», Александр Притула, 20-й год подряд традиционно организовал на острове Хортица в Запорожье детский тренировочный лагерь «Хортицкая Сечь».

Здесь, на территории свободной от гаджетов, дети проживают в палатках и питаются в полевой кухне, а также учатся выживанию в условиях природы и ежедневно тренируются.

«За унікальними знаннями до нашого рейду з'їжджаються діти з усіх куточків України. Я намагався підрахувати, скільки вихованців ми прийняли у гості за двадцять років існування вишкільного рейду - збився з рахунку після цифри сім тисяч... Я безмежно щасливий, що зміг створити систему життя, яка виховала вже не одне покоління сильних українців. У парламенті я планую продовжити боротьбу за створення благодійного клімату для самореалізації молоді не тільки і Запоріжжі, а й по всій Україні. Вважаю, що наші діти мають право на якісну освіту світового рівня. На повернення стипендій студентам. На право займатися власною підприємницькою діяльністю з максимальною підтримкою держави», - подчеркнул Александр Притула.

Читайте такжеАлександр Притула потребовал от руководства правоохранителей расследовать факты разворовывания строительства мостов в Запорожье (Фото)