"Кто еще будет работать за такую зарплату": запорожская нардеп о том, почему наняла мужа в помощники
20 сен, 12:54
Политика

"Кто еще будет работать за такую зарплату": запорожская нардеп о том, почему наняла мужа в помощники

Александр Никитин будет получать на своей должности 17 тыс. гривен. Его жена - новая нардеп говорит, мол, за такую зарплату больше бы никто не согласился.

"Запорожский центр расследований" накануне изучив помощников запорожского нардепа от 82-округа Марины Никитиной, выяснил, что она наняла на работу своего мужа.

До этого Александр Никитин ремонтировал в Гуляйполе машины.

Представляя свою команду, нардеп упорно не называет своего нового помощника мужем, только "членом команды".

Правда, после того, как об этом написали уже многие СМИ, подробнее расписывает чем руководствовалась

 Через це і через його знання округу та зв'язки з активістами і громадськістю він став помічником нардепа. Але аж ніяк не через родинні зв'язки. Я що мала взяти в помічники може бувших помічників пана Кривохатька чи ще когось із "опитних" помічників минулого скликання, щоб вони при ліпшій нагоді використали свій статус собі на користь?!

Тепер щодо коштів: зарплатня помічників розподілена мною порівну між Олександром та Вікторією з вирахуванням усіх податків вони отримуватимуть близько 17 тис.гривень на місяць. Враховуючи вартість прожиття в Києві та постійні відрядження і роботу на окрузі в якому 5 районів і враховуючи те що ми не користуємось службовим транспортом та вирішили відшкодування за проїзд передавати благодійним фондам на лікування важкохворих дітей... порахуйте що у них залишатиметься для прожиття...

Спробуйте знайти в Києві людину що займатиметься документами, зверненнями громадян, зустрічами з виборцями, біготнею по установах, виконуватиме функції водія та охоронця і це все ненормовано та за 18 тисяч ...Мінімальна зарплатня що вимагають києвські помічники це від 1 до 3 тисяч долларів!! на місяць!Я брала в команду людей виключно з команди Зе! яким я довіряю і які чесно будуть працювати на благо країни!