Тренди в зонуванні інтер'єру в 2021
22 мар, 13:44
Полезное

Тренди в зонуванні інтер'єру в 2021

Сучасні тренди дизайну інтер'єрів. У 2021 р. увесь світ перебуває під величезним впливом пандемії коронавірусу. Люди все більше змушені залишались в домашній атмосфері, переходити на дистанційні форми роботи та освіти і це щодня заставляє їх по новому переосмислювати підхід до декорування та зонування приміщень.

Персоналізований, індивідуалізований підхід є визначальним трендом дизайну інтер'єрів 2021 року. Зонування залишатиметься особливим прийомом дизайну особистого простору не тільки в умовах обмежених кількістю квадратних метрів квартир-студій, але і у просторих відкритих приміщеннях де перебувають одночасно декілька осіб- незалежно чи це особисте житло, чи офіс.

Сучасні тренди дизайну в стилі мінімалізму, хюго, скандинавського, хай-тек переважатимуть при проектуванні дизайнів інтер'єрів за версіями відомих творчих архітектурних майстерень світу в 2021 р.

Проте право на індивідуальний вибір гарантується для кожного дизайнерського творчого процесу. І ми вітаємо такий різнобічний підхід тому, що можемо запропонувати безліч гарних композиційних рішень для максимального задоволення ваших найвибагливіших індивідуальних запитів у створенні свого індивідуального дизайну інтер'єру 2021 р.

Кольорові гами в інтер'єрі 2021 -ого

Природні і теплі відтінки будуть переважаючими на фоні різноманіття дизайнерських прийомів зонування інтер'єрів 2021 р. За офіційною версією міжнародного інституту кольору PANTONE кольорами 2021 року будуть яскраво-жовтий та глибокі відтінки сірого. Вибір кольорів палітри прокоментував директор Pantone Леатрис Эйсман та охарактеризував їх як такі, що "дарують нам стійкість та надію"!

Одним з найкращих та найдоступніших варіантів негайного внесення таких змін в дизайн свого інтер'єру є застосування різьблених перегородок для зонування в теплих природних трендових кольорах 2021 р. що не вимагатиме проведення дороговартісних ремонтних робіт вашої оселі. Але такий вибір інституту кольору дає рекомендації компаніям-виробникам для врахування відтінків в нових колекціях товарів і логотипах брендів.

Також за думкою багатьох дизайнерів і спеціалістів, інститут є найавторитетнішим, всесвітньо визнаним джерелом інформації з питань кольору і відтінків. Тому до його вибору прислухаються провідні фахівці різних галузей де присутні творчі підходи при створенні нових видів різноманітних виробів для людей. І ми теж врахуємо цей прогноз для використанні у своїх творчих підходах до створення та проектування своїх дизайнерських продуктів.

Натуральні та екологічні матеріали

Найвизначальнішим трендом 2021 року буде посилення використання екологічних матеріалів та поверхонь, які легко очищаються та стійкі до забруднень. Особливо це стало помітно на фоні підвищених вимог до санітарних стандартів в умовах пандемії коронавірусу 2021 р. Особливо враховуються при проектуванні сучасних виробів зручні поверхні для швидкого санітарного очищення та дезинфекції, максимально приховуються всі елементи кріплень, фурнітури, гідравліки, електрики.

Кожен виробник меблів в нинішніх ринкових умовах максимально орієнтований на використання екологічних матеріалів та саме таких, які піддаються повторній переробці, або які при наступній утилізації спричиняють найменшу шкоду довкіллю. Розробляються спеціальні екологічні паспорти виробів, а також відповідні екологічні сертифікації виробництв. Такі вимоги сьогодення і ми стараємось відповідати їм у повній мірі.

Закрите планування інтер'єру

Особливостями сучасного життя стали вимоги до розділення простору за видами діяльності та особистих уподобань. Пандемія коронавірусу 2020 -2021 рр. прискорила появу цього тренду в зонуванні приміщень. Проте не у всіх випадках є можливо використати закрите планування .

Дизайнерські прийоми застосування інтер'єрних перегородок є одним із сучасних трендів в інтер'єрах житлових приміщень. Стильні офісні перегородки залишаються в переліку основних в зонуванні ділового офісного простору.

Меблі як основа інтер'єру

Якісні та екологічні меблі були та завжди залишатимуться трендом наступого десятиліття тому, що люди прагнутимуть до більшої екологічності та індивідуалізації. Поступовий перехід від стандартизованих меблів так званого масс-сегменту до індивідуальних виробів. Такий тренд в дизайні меблів означатиме їх високоякісне виготовлення з максимально прихованими елементами фурнітурних кріплень та ідеально підігнаними під розміри ваших приміщень та дизайнів інтер'єру.

Всі роботи здійснюються з використанням сучасних технологічних ліній та верстатів та наступним доведенням до філігранної довершеності руками досвідчених майстрів - професіоналів.

Чистота повітря

Сучасні матеріали які використовуються для виготовлення меблів враховують підвищені вимоги до екології приміщення, але неодмінними дизайнерськими прийомами в інтер'єрі 2021 р. є використання живих рослин, які дарують особливий затишок та сприяють додатковому природному очищенню повітря. Зонування приміщення декоративними перегородками на яких чудово виглядатимуть живі рослини ще більше підкреслюватиме і збагатить дизайн вашого інтер'єру і вашу індивідуальність та особливий вишуканий підхід до організації свого особистого життєвого простору.

Таким чином, визначальними трендами в дизайні інтерєрів в 2021 році будуть переважати орієнтація на екологічність , теплі кольорові відтінки, багато світла , живих рослин та використання натуральних матеріалів з індивідуалізацією підходів до проектування та реалізації конкретних вимог замовників.

Можемо запевнити що сучасний технологічний рівень виконання та використання новітніх матеріалів задовільнить смак найвибагливішого нашого клієнта. Адже наша щоденна праця та досягнуті її результати дозволяють нам впевнено йти в ногу з сучасними трендами у дизайні інтер'єрів 2021 р.