20 апр, 17:36
События

"Мой страх умер вместе с ним": в СИЗО скончался рецидивист, напавший на девушку в запорожском поезде

Анастасия Луговая заявила, что и дальше будет бороться с системой.

Уроженка Запорожья у себя в Фейсбуке сообщила, что суд над ее обидчиком перенесли, потому что тот умер в СИЗО на прошлой неделе:

Не буду занадто емоційною, але хочу сказати, що СТРАХ В ЯКОМУ Я ЖИЛА ввесь чей час; переживала, що буде, коли Рудзько вийде; чи знайде він мене; як далі жити... Так от - цей страх помер разом з ним! Але хочу підкреслити, що це не кінець моєї справи. Мене це не зупинить! Ми і надалі будемо відстоювати в суді мої права, томущо за те, що сталося, має нести відповідальність не лише він. В цій ситуації маємо ще багато запитань та претензій до цілої системи, яка не здатна забезпечити безпеку пасажирів.

Але на своєму прикладі і завдяки вашій підтримці ми зможемо створити прецедент, який щось дійсно зрушить в системі безпеки пасажирів і який дозволить нам з вами в майбутньому бути впевненими в тому, що наші права можна і треба захищати.

Хочу залишити цю фото тут, як і всю біль, і ввесь страх! І подякувати усім Вам, за те що ви завжди поряд і за вашу підтримку - вона мені дуже  потрібна.

Неоднократно судимый мужчина напал на девушку в одном из вагонов поезда "Мариуполь-Киев". Ей с сыном удалось убежать в соседний вагон, но злоумышленник сильно избил жертву.

Нападавшего задержали в Киеве. Оказалось он ехал "зайцем". В "Укрзализныце" уволили начальника поезда и заговорили о военизированной охране.