22 мая, 21:28
Пресс-релиз

100 днів на посаді: голова ЗОВА формує потужну команду

Голова ЗОВА Юрій Малашко провів прес-конференцію з приводу перших 100 днів роботи. На зустрічі з журналістами очільник області прокоментував кадрові питання і гучне звільнення замголови Злати Некрасової, якого багато хто з місцян чекав.

Чиновниця фігурує у справі з розкрадання крупної партії гуманітарної допомоги тож запоріжці уважно слідкувати за розвитком подій.

"Є спеціальне законодавство, згідно ньому, після призначення голови ОВА чи ОДА заступники мають написати заяву про звільнення. Вона такого не зробила. Тому вона була звільнена по спеціальному законодавству", - прокоментував своє розпорядження Малашко. Подальший розвиток справи наразі в руках правоохоронних органів.

Голова ЗОВА налаштований рішуче в налагоджувані ефективної роботи, тож найближчим часом планує ініціювати передачу повноважень облради військовій адміністрації. Депутати вже більше року не збираються на сесії і не вирішують гострих для жителів області питань.

Щоб посилити команду Малашко призначив двох нових заступників — Валерія Шевченко та Руслана Мовчана. І зі слів очільника області це не всі кадрові перестановки, які чекають всіх нас найближчим часом.