02 июн, 04:40
События

Щоб нікого не налякав: В Запоріжжі в пляжний комплекс не пустили військового в формі (Відео)

Українського військового у формі ЗСУ не пустили на територію "Poolandbeach", бо "міг налягати людей" формою

Адміністратор заявила що в закладі відбувається дитяче свято, тому військовий може налякати або відколікти їхніх батьків:

Ви прийшли до нас у військовій формі. У нас відпочиває 140 дітей у комплексі. Це може трохи відволікти чи злякати їхніх батьків. Я розумію, що в нас йде війна, але ми не пускаємо у формі.

Власник комплексу Артур Гатунок ,коментуючи ситуацію, відмитив що персонал отримав завдання не пускати військових зі зброєю проте адміністратор некоректно донесла інформацію. Чи була у військового зброя бізнесмен відповісти однозначно не зміг. А після гнівних коментарів закрив можливість іншим коментувати випадок.

Деяким критикам ФБ всюди бачиться зрада! Дійсно, сьогодні волонтери проводили свято для дітей – тому охорона працювала в посиленому режимі. Було розпорядження не пускати людей зі зброєю, в тому числі військових зі ЗБРОЄЮ. Адміністратор не коректно донесла інформацію до людини в формі, але одразу після інциденту цю помилку виправили і всіх людей без зброї пускали в комплекс, так як і в минулому році! Поважайте один одного! Слава Україні! Героям Слава!