05 окт, 17:35
Криминал

Очільник ЗОВА повідомив про нецільове використання коштів

Голова військової адміністрації Юрій Малашко заявив що подав заяву до правоохоронних органів щодо корупції подадовців міськради.

Ми часто чуємо, що у нас є цивільні, економічні та інформаційні фронти. У нас зараз один фронт – - він на відстані 30 км. Це дуже мало. На цьому фронті наші героїчні захисники захищають наш суверенітет, незалежність та державність. Задля нашої перемоги на єдиному фронті ми маємо об’єднатись і боротися з найскладнішою заразою – корупцією. Кожного дня президент, Кабмін прикладають дуже багато зусиль, щоб допомогти нашим військовим та нашим містам. Але незрозуміло, чому під час забезпечення життєдіяльності нашого міста у нас створюються муніципальна варта у Запоріжжі, яка фактично дублює функції охорони.

Невже в нас мало охоронних фірм? Також мені відомо про корупційні скандали, наприклад, в департаменті культури і туризму, де відмивалися бюджетні кошти з церковниками. Теж саме було з генераторами. Я вже подав відповідні доручення до правоохоронних органів, щоб вони розібралися і поставили крапку в цьому питанні і повернули гроші до міського бюджету.

Малашко також підкреслив що у Запоріжжі критична ситуація з укриттями  – в деяких місцях вони зачинені а більше половини взагалі непридатні для використання.