31 окт, 11:42
Полезное

Подарункові шахи на день народження бізнесмена

День народження бізнес-партнера — свято, яке змусить гостей добряче клопотати собі мозок над ідеєю для подарунка. Найважче — це здивувати людину, у якої вже все є, та залишити нагадування про себе. І якщо ви вже подумки перебираєте назви всесвітньо відомих виробників, то не поспішайте планувати поїздку за їхніми товарами на інший край світу. В Україні можна купити ексклюзивні речі на день народження бізнесмену в інтернет-магазині FAMA, зокрема подарункові шахи з оригінальним дизайном.

Дорогі шахи від престижних брендів

Магазин FAMA — це клондайк елітних сувенірів і подарунків. В асортименті колекційні набори шахів, шашок, нард, покеру, доміно та інших настільних ігор. Ви можете купити шахи на fama.ua з антикварними фігурами чи фігурами ручної роботи. Їх виготовляють невеликими партіями за індивідуальним замовленням такі бренди: Italfarma, Manopolous, Karpovchess, Anfarma, Renzo Romagnoli, Arca Horn тощо.

Їхні вироби цінуються за оригінальний дизайн і рідкісні матеріали, які використовуються для виготовлення. Шахові фігури можуть бути виконані в креативному та класичному дизайні «стаунтон», який створили ще в середині XIX століття. Наприклад, дуже незвичний вигляд мають сувенірні шахи у формі історичних особистостей, героїв міфів і персонажів творів письменників. У них відтворюють найменші деталі одягу різних епох.

Тематичні шахи на подарунок бізнесмену від українського виробника

Оригінальний подарунок — шахи «Акули бізнесу» від творчої майстерні VIZURI, яка займається високохудожнім обробленням виробів із бронзи та мармуру. Кожна фігура має свою оригінальну форму:

  • король в одного гравця — це лев золотого кольору, а в другого — крокодил чорного кольору; 
  •  ферзь — це світська левиця і кішка;
  • слон — акула та слон;
  • кінь — коні різних кольорів; 
  •  тура — носоріг і кролик;
  •  пішаки — злитки золота й теки.

Цей набір потішить людину, яка його отримає. Кожна шахова фігура нагадує статуетку з деталізованим дизайном. Це авторська розробка від українського виробника, який виготовляє елітні шахи лімітованими серіями. Ви точно прийдете з унікальним подарунком, якщо вирішите набір шахів купити в магазині FAMA. Навряд чи хтось із запрошених на свято буде з таким самим набором, який виберете ви.

Як купити подарункові шахи з доставкою Україною 

Доступ до елітних подарунків має не лише Київ. Щоб ви могли шахи купити у подарунок бізнесмену або чиновнику, перебуваючи будь-де, магазин FAMA відправляє замовлення в усі регіони України. Ви можете обрати кур’єрську службу чи транспортну компанію для отримання подарунка, а також оплатити замовлення онлайн або після огляду товару.