20 фев, 11:39
Война

"Х...й вам, а не Запоріжжя" місцеве кафе продає незвичний смаколик, щоб допомогти нашим

Всі зібрані гроші від продажу підуть хлопцям які наразі воюють на запорізькому напрямку.

В кафе Orman G запустили незвичну акцію. Всі бажаючі можуть купити смаколик у формі члена, щоб допомогти нашим хлопцям на фронті.

Ідея з'явилась після того, як я прочитала статтю в німецькому виданні Bild про те, що путін не відмовляється від своїх амбіцій і попри позиційну війну хоче захопити лівобережну Україну включаючи Запоріжжя з Дніпром протягом наступних декількох років. Так в мене одразу народилось гасло "Х й вам а не Запоріжжя.

Обговорили з моєю бізнес-партнеркою Вітою і почали думати як зробити по-перше смачний десерт а по-друге вірусний щоб люди хотіли його фотографувати щоб мав позицію і був недорогим Хочемо продати якомога більше 

Так вийшов десерт з суперніжного бісквіту з крем-сиром і желе, яке ми самі робимо з ягід і в такій цікавій формі - розповіла в коментарі "Занозі" співзасновниця кафе Тетяна Дроботя.

Вихід благодійного десерту співпав з загостренням на фронті. Нашим хлопцям на запорізькому напрямку потрібно буквально все від карематів до "Старлінків",дронів зброї, тож в Orman G вирішили привернути до нашої області.

Ціна красунчика складає всього 50 грн. Кошти які вкрай наразі потрібні направлять нашим хлопцям.

 Якщо ви не в Запоріжжі, втім хочете підтримати нашу ініціативу, ось банка  (https://send.monobank.ua/jar/2domhYPqdX)

Заклад знаходиться тут

Бульвар Шевченко 8.