30 мая, 15:00
Пресс-релиз

Кредити від банків в Україні для планування всіх поточних витрат

Не завжди наших доходів вистачає на покриття всіх витрат. Позаштатні ситуації виникають доволі часто, а для їхнього вирішення потрібні фінанси. Доцільним рішенням у таких випадках є залучення кредитних коштів. Таким чином можна розподілити навантаження на бюджет, віддаючи борг частинами. Саме тому кредити від банків є популярною процедурою, посилання допоможе отримати більше інформації.

Чи безпечно брати кредит в банку?

В Україні робота банків регулюється законом «Про банківську діяльність». Тобто існують певні правила, яких має притримуватися кожна фінансова установа. Здійснювати таку діяльність можливо лише після отримання ліцензії НБУ. Це зробити доволі складно, адже система перевірки в Україні вважається чи не найсуворішою у світі.

Відповідно, і взаємодія з клієнтами відбувається за встановленими законодавством правилами, тобто шахрайські махінації та сірі схеми заборонені. Через них ліцензію буде анульовано, а діяльність фінансової установи заборонено.

Умови надання кредитів в банках

Саме умови кредитування можуть значно відрізнятися в різних фінансових установах. Банки самостійно вирішують, яку кількість документів вимагати у позичальника, розмір відсоткової ставки. Також банки самі встановлюють критерії відбору заявок. Тобто гарантувати ухвалення кредиту майже неможливо.

Перш ніж подавати заявку, варто ознайомитись з умовами різних фінансових установ. Таким чином можна знайти найвигідніші пропозиції. Варто звернути увагу на розмір відсоткової ставки та наявність додаткових витрат, таких як страхування.

Крім того, може значно відрізнятися процедура оформлення. Часто для ухвалення кредиту банк вимагає надання великого пакета документів. Наприклад:

  • паспорт;

  • ідентифікаційний код;

  • довідка про доходи за 3 або 6 місяців;

  • довідка з роботи;

  • банківська виписка про наявність депозиту.

Якщо мова йде про значні суми, то до вказаного переліку додаються документи на нерухомість та авто, відомості про дітей і навіть отриманий диплом. Більшість банків пропонує саме кредитування з забезпеченням. Тобто для отримання коштів потрібно оформити заставу на рухоме чи нерухоме майно.

Саме складність процедури та суворі вимоги змушують більшість потенційних клієнтів відмовлятися від банківського кредитування.

Як отримати кредит швидко?

Наразі конкуренція в цій галузі доволі велика та продовжує зростати. Тому багато організацій спрощують умови та впроваджують спеціальні програми для залучення нових клієнтів.

Одним із банків з найпростішими та вигідними умовами є Idea Bank, де надають можливість отримання кредитів готівкою з мінімальними зусиллями. Для оформлення угоди потрібні лише паспорт та ідентифікаційний код.

Установа пропонує декілька різних програм, тому можна підібрати оптимальний варіант з мінімальною відсотковою ставкою. Також Ідея Банк заощаджує час своїх клієнтів. Тому майже всі послуги можна отримати в онлайн-режимі, без незручних поїздок до банку. А кредитні гроші будуть переведені безпосередньо на карту клієнта.