Графіки відключення світла в Запоріжжі — що реально працює у вас?
Запустив у себе в під'їзді невелике опитування — кому офіційний графік Облэнерго збігається з реальністю, а кому ні. У мене на Кічкасі графік третя черга, по факту — дві з трьох "світлих" фаз сидимо без світла. Сусіди кажуть те саме.
Хочу зібрати тут реальні дані. Напишіть свій район, будинок (вулицю не обов'язково), офіційну чергу і наскільки вона збігається в останні два тижні.
Мета — не скаржитися, а зрозуміти, де система точна, а де треба тягнути в Облэнерго запит.
Шевченківський, 2-га черга. Графік збігається приблизно на 70%. Іноді вирубають раніше на годину, іноді не повертають вчасно.
Бородино, 1-ша черга. Збіг практично ідеальний. Дивно, бо у мами в Космічному — навпаки, ніколи не вгадаєш.
Космічний реально лотерея. У нас уже тиждень не було точного попадання. Я телефонувала в Облэнерго, кажуть "технічні переключення". Що це означає — не пояснили.
Дякую, видно картину. Схоже, що чим далі від центральних підстанцій, тим більше відхилень. Зберу все в табличку через тиждень і покладу сюди.
Хортицький район — третя черга. Збігається на 50/50. Вже звик не вірити графіку і просто стежу за DTEK-ботом у телеграмі, там точніше оновлюється.
Фінал. Зібрав 47 відповідей. Найточніші графіки — центр і Бородинський. Найнепередбачуваніші — Космічний, Хортицький, далекі райони Лівого. Опублікую зведення окремим постом.