Кафе, які відкрилися в Запоріжжі 2024-2025 — список і відгуки

7,890 переглядів 4 відповідей ♥ 52

За рік за моїм відчуттям відкрилося щонайменше 15-20 нових закладів у центрі. Маленькі пекарні, кав'ярні, пара ресторанів. Незважаючи ні на що — місто живе.

Пропоную зібрати список з реальними відгуками. Локація, цінник, що покуштували, чого уникати. Без піару і без чорнухи — просто досвід.

Я почну: поруч з парком Енергетиків відкрилася маленька кав'ярня La Plume — кава хороша, випічка моя :). Ціни середні. Атмосфера домашня.

У районі ОБІ відкрилася пекарня "Зерно". Хліб правда добрий, тісто довгого бродіння. Ціна вище середнього, але раз на тиждень варто. Черги зранку.

На Соборному відкрили бургерну Beef\&Brew. Бургери ок, але порції маленькі за ціну. Кава у них дивна. Якщо йти — лише за бургером, не за повним обідом.

З Маріуполя у 2023-му переїхала команда суші-бару "Сакура", відкрилися на Ленінградській. Якість як раніше у нас в Маріуполі було. Це найкраще що мені траплялося куштувати в Запоріжжі за два роки.

Оновлюю список. Додалися ще 6 точок: La Petite Boulangerie (центр), Coffee Mood (Бородинський), Mama Mia (на Анголенко), Boom-Boom Room (бар, на Жуковського), Sushi Mania (доставка), Кав'ярня №7 (Шевченківський). Детально про кожну — окремим постом.