07 фев, 13:49
Полезное

ТОП-3 шкіл для вивчення англійської мови в Україні

Якщо ви в пошуку школи для вивчення англійської в Україні, ця добірка буде для вас корисною. Аби ви не витрачали час на аналіз освітнього ринку, викладачів і навчальних програм, ми відібрали найкращі варіанти для вивчення іноземної мови з нуля чи для вдосконалення писемного та усного мовлення під вузькі запити.

Школа для підготовки до іспитів Grade Education Centre

Це єдиний авторизований Платиновий центр Cambridge Assessment English у нашій країні. Школа пропонує комфортне й ефективне навчання у форматі персональних занять із сильними викладачами. Ви ставите мету, а педагог формує індивідуальну програму навчання. У Grade Education Centre можна займатися як з україномовним репетитором, так і з носієм мови.

Якщо ж ви самі викладаєте англійську й хочете підвищити кваліфікацію та розширити знання, запишіться до тренінгового центру школи. Курси тривають від одного тижня до чотирьох місяців. Після завершення програми ви отримаєте міжнародний сертифікат Cambridge Assessment English.

Перевірте свій рівень англійської просто на сайті школи та запишіться на пробний урок. У разі потреби менеджери центру допоможуть підібрати оптимальний курс саме для вас.

Школа з прискореними методиками навчання Ad Astra School

Школа з прискореними методиками навчання Ad Astra School

Найближчим часом виїжджаєте за кордон на навчання чи постійне місце проживання? Тоді вам потрібно вивчити англійську якнайшвидше. Виберіть онлайн-курс від Ad Astra School. Викладацький колектив школи розробив унікальні навчальні програми, поєднавши елементи декількох британських методик із власними напрацюваннями.

Заняття офлайн проводяться в Києві та Львові, онлайн — по всій Україні. Мініінтенсив допоможе поліпшити англійську вже за 2–3 дні. А в розмовних клубах ви зможете подолати мовний бар’єр і вільно спілкуватися іноземною мовою на буденні теми. 

Школа для дітей All Right

Батькам, які шукають цікаві курси для дитини, варто зупинитися на школі All Right. Навчальні програми тут розраховані винятково на маленьких учнів (від 4 до 12 років), а також на підлітків, яким потрібно підтягнути мову.

Більша частина уроків проходить в ігровій формі: з авторськими мультперсонажами й різноманітними сюжетами. Тому навіть дитина, яка навчається онлайн удома, не буде нудьгувати та відволікатися від цього захопливого процесу.